Pajasynttärit

Haluatko tarjota lapsellesi ikimuistoiset ja persoonalliset synttärijuhlat? Juhli museossa!

Suomen käsityön museossa järjestät lapsellesi erilaiset syntymäpäiväjuhlat. Syntymäpäiväjuhlat sopivat parhaiten 6-12 -vuotiaille lapsille ja suositeltava ryhmäkoko on enimmillään noin 10 henkeä. Mukana juhlissa on oltava ainakin yksi lapsista vastuussa oleva aikuinen.

Lasten Pajasynttäreillä museon ohjaajan kanssa tutustutaan näyttelyiden herkkupaloihin ja sillä aikaa vanhemmat voivat loihtia herkkupöydän PAJAAN. Herkuttelun ja lahjojen jaon jälkeen vietetään synttäreitä käsitöiden merkeissä.

Työpajassa valmistetaan koru, soitin, naulakko tai joku muu oma käsityö. Valmistamansa käsityön saa heti mukaan. Lasten vanhemmat voivat tutustua museon näyttelyihin maksuttomasti synttäreiden aikana. Synttärit järjestetään museon aukioloaikana, kesto 2h.

HINTA 130 € / 2 tuntia
Sisältää: näyttelyyn tutustumisen, ohjauksen ja työpajan materiaaleineen museon aukiolojen puitteissa.

Varaukset

Varaukset Lyyti-palvelun kautta

Varausehdot
Synttärit on varattava vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Synttärit voi perua veloituksetta 2 vuorokautta ennen varattua aikaa. Tilattu synttäripaja veloitetaan joka tapauksessa, mikäli sitä ei ole määräaikaan mennessä peruutettu.

Lisätietoja

Huom.! Vuokrattavien tilojen käyttöaikoihin vaikuttavat poikkeukset museon aukioloissa, mm. kesäkaudella ja juhlapyhinä.