Radio Dein Paljaat Varpaat-keräyksen sukkaparit saapuvat perille Romaniaan ja Moldovaan. Kuva (lokakuu 2009): Juhani Säilä (Patmos Lähetyssäätiö).

Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo Paljaat Varpaat-keräykseen saapuneiden sukkaparien kanssa. Yhteensä 10 000 sukkaparia. Kuva (lokakuu 2009): Juhani Säilä (Patmos Lähetyssäätiö).

Radio Deihin saapuneita sukkapareja. Kuva (lokakuu 2009): Juhani Säilä (Patmos Lähetyssäätiö).

Radio Dein Paljaat Varpaat-keräyksen sukkaparit saapuvat perille Romaniaan ja Moldovaan. Kuva (lokakuu 2009): Juhani Säilä (Patmos Lähetyssäätiö).

Sukkien saajat olivat onnellisia ja sen näkee myös kuvista

Radio Dei

Radio Deillä oli loka-marraskuussa 2009 Paljaat Varpaat -kampanja, johon kuuntelijat osallistuivat itse neulomalla tai ostamalla neulottuja sukkia. Radio Deissä oli mietitty keinoa, jolla voisi olla innostamassa kuuntelijoita osallistumaan. Sukkien neulominen tuntui sopivalta tavalta ja tulos yllätti positiivisesti.

Sukkaparit neuvottiin lähettämään postitse Radio Deille, jossa ne laskettiin ja sukkien kunto tarkistettiin. Sukkapareja tuli Radio Deille yhteensä 10.000 ja sukat toimitettiin Patmos Lähetyssäätiön järjestämän Operaatio Joulun lapsen kautta Romanian ja Moldovan köyhimmille lapsille. Sukkien valmistajia oli ehkä n. 4000 iältään laidasta laitaan.

Villasukkien neulojat olivat todella sydämellään mukana. Sukkapaketissa oli usein mukana kortti, joka viesti rakkaudesta ja välittämisestä. Projekti on ollut todella tarpeellinen. Sukkien saajat olivat onnellisia ja sen näkee myös kuvista.

www.radiodei.fi