Kuva: Monsterium -keskus.

Monsterium - Hirviölä

Monstereiden adoptiokeskus

Suomen käsityön museon Näytönpaikassa 8.1.-1.2.2009

Monsterium-keskuksen tehtävänä on auttaa arkipäivän hirviöittämisessä ja siinä ohessa myös pelastaa orpoja monstereita. Monsterium / Hirviölä on paikka, jonne kodittomat ja nimettömät hirviöt päätyvät odottamaan hyvää kotia.

Monsterium-hirviöiden materiaalina on kierrätysmateriaali. Materiaalina voivat olla vanhat lelut, vanhat vaatteet tai niinkuin tässä tapauksessa, kirppareilta ostetut langat. Näyttelyn monsterit on pääasiassa virkattu.

Näyttelyn hirviöt ovat näyttelyn alussa nimettömiä, mutta kaikilla on mahdollisuus käydä ehdottamassa suosikkimonsterilleen nimeä. Kukin monsteri löytää uuden kotinsa näyttelyn jälkeen, kun nimiehdotusten joukosta arvotaan se oikea. Monsteri lähetetään uuteen kotiinsa postimaksutta - ainoana ehtona on, että hirviön arkea dokumentoidaan uudessa kodissa vähintään yhdellä kuvalla.

Monsterium-keskuksesta on mahdollista löytää apua myös oman nukkensa sisäisen hirviön löytämiseen. Sivulla on tarjolla myös kaikenlaista muuta hirveätä ja hirviömäistä.

JK. 2.2.2009 Monsterium-keskus kiittää kaikkia useita kymmeniä adoptiosta kiinnostuneita! Kaikki seitsemän monsteria saivat nimen ja löysivät uuden kodin. Uusille isäntäperheille on ilmoitettu. Hirviöiden uudesta elämästä voi käydä myöhemmin lukemassa Monsterium-keskuksen pääsivulta osoitteessa www.monsterium.net

Lisätietoja

Monsterium-keskus / Hirviölän päämaja:
www.monsterium.net