Kuva: Chao-Hsien Kuo: Nordic Sunshine.

A Couple of Masters

Kultaseppämestarit Chao-Hsien Kuo ja Eero Hintsanen

Näyttely Suomen käsityön museon Ikkunagalleriassa 5.9.-7.10.2012

Chao ja Eero Jewel –nimisen yrityksen perustajat Chao-Hsien Kuo ja Eero Hintsanen suunnittelevat ja valmistavat koruja suurella intohimolla.

- Tuotteidemme laatu syntyy ammattiylpeydestä ja ammattiosaamisesta. Laatu syntyy myös vaativasta asiakaskunnasta. Mallistoja myydään kansainvälisesti Japanin ollessa tärkein markkina-alue, kertoo Eero Hintsanen. Sekä Chao että Eero ovat muotoiluopintojen lisäksi suorittaneet kultaseppämestarin tutkinnon kuuluen siten pieneen, noin sadan kultaseppämestarin joukkoon Suomessa Kaikki tuotteet valmistetaan yhdistäen alan perinteiset tekniikat moderniin muotoiluun. Korut tehdään käsityönä alusta loppuun pariskunnan omalla studiolla Lahdessa.

- Raaka-aineemme tulevat Norjasta, Ruotsista ja Suomesta, joten voimme olla varmoja siitä että materiaalien hankinta on tehty tarkasti valvotuissa olosuhteissa. Käyttämämme kulta on sataprosenttisesti kierrätettyä ja hopeassa kierrätetyn materiaalin osuus on seitsemänkymmentä prosenttia. Tavoitteenamme on pysyä pienenä ja laadukkaana yrityksenä, jonka tuotteet löytävät kotinsa ympäri maailmaa. Haluamme että meidän intohimomme välittyy tuotteistamme. Haluamme myös korujemme muodostuvan ihmisille aidosti tärkeiksi esineiksi oli niiden funktio sitten toimia symboleina juhlavista hetkistä, tai muistoina tavallisista mukavista päivistä.

Käsityön museon näyttelyssä nähdään veistoksellisempaa uniikkituotantoa että käyttökoruja eri tilanteisiin.

Lisätietoja

Chao & Eero Jewelin mallistot: www.chaoandeerojewel.com

Ajankohtaisimmat päivitykset Facebookissa: www.facebook.com/chaoandeerojewel