Kuva: Sirpa Hasan tekstiili

Saanko luvan?

Materia ry

Suomen käsityön museon Näytönpaikassa 1.9.–27.9.2015

Materia ry on keskisuomalainen vuonna 2011 perustettu muotoilu- ja käsityöalan ammattilaisten verkosto. Tällä hetkellä yhdistykseen kuuluu 30 ammattilaista useilta muotoilun ja käsityön aloilta ja määrä kasvaa koko ajan. Tänä vuonna keskisuomalaisten käsityöläisten ja muotoilijoiden yhteisnäyttelyssä teokset kutsuvat mukaan tanssin pyörteisiin.

Keskisuomalaisten käsityöläisten ja muotoilijoiden yhteisnäyttelyssä teokset kutsuvat mukaan tanssin pyörteisiin. Näyttelyn teema on tanssi, johon jokainen on tarttunut omalla tyylillään ja materiaalillaan. Työt on toteutettu joko yksin "soolona" tai yhteistyönä parin kanssa "duettona".

Materia ry on keskisuomalainen vuonna 2011 perustettu muotoilu- ja käsityöalan ammattilaisten verkosto, jonka tehtävänä on puhua muotoilun ja taidekäsityön puolesta. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota keskisuomalaisille materiaalipohjaisen taiteen, taidekäsityön ja käsityömuotoilun ammattilaisille väylä verkostoitumiselle. Jäsenet käyttävät materiaaleinaan monipuolisesti mm. huopaa, rautaa, tekstiiliä, puuta, lasia tai korumetalleja. Materialaisten palvelut koostuvat yksilöllisistä tuotteista, tilaustöistä, liikelahjoista sekä asiakkaalle räätälöidyistä kurssi-, luento- ja ohjauspalveluista.

Lisätietoja

Tiina Ekosaari
tiina.ekosaari(at)poimuilee.com
040 534 1675
www.materiary.fi