TIEDOTE
low Budget -työpaja

Tekstiilikoruun säihkettä foliopainannalla

Suomen käsityön museo torstaina 5.10. klo 16–19

Tekstiilikoruja voi toteuttaa monella tapaa, mutta nyt niistä saa myös säihkyviä. Foliopainannalla saat vietyä tekstiilikorusi aivan uudelle tasolle. Tule tutustumaan tekniikkaan ja toteuta oma visiosi Suomen käsityön museon Low Budget -pajassa torstaina 5.10. klo 16–19.

Pajassa valmistetaan tekstiilistä kaula-, ranne- ja rintakoruja kierrätysmateriaaleista ja korut viimeistellään foliopainannan, helmien ja pienten metalliosien avulle. Löydät pajasta kaikki tarvittavat materiaalit, mutta jos visiosi vaatii jonkun tietyn tarvikkeen, voit tuoda mukanasi omia helmiä tai ”äijärompetta”, kuten muttereita ja prikkoja. Paja soveltuu nuorille ja aikuisille, lapsetkin voivat tehdä tekstiilikoruja, mutta aikuisen avustamana.

Syksyn Low budget -pajoissa ohjaajina toimivat Jyväskylän aikuisopiston käsi- ja taideteollisuusalan tekstiiliartesaaniopiskelijat. Työpajassa materiaalimaksu 3 euroa.

Paja alkaa klo 16 ja viimeisiä tulijoita toivotaan saapuvaksi ennen klo 18, jolloin museo sulkeutuu yleisöltä. Pajassa voi ahertaa klo 19 saakka. Työpajaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Syksyn muut Low budget -pajat:
to 2.11. Muistikirja vanhoista kirjoista

Lisätietoja