TIEDOTE
Työpaja

Lasten puuhapajat: kovat pehmot

Suomen käsityön museo lauantaina 15.9.2018 klo 12–15

Suomen käsityön museossa pajaillaan lasten kanssa ihan pehmeellä meiningillä syksyn aikana. Kerran kuussa järjestettävissä puuhapajoissa haetaan ensin inspiraatiota Pehmeetä touhua -näyttelyn villikoimaisesta otteesta ja upotetaan omat kädet käsityön maailmaan.

Syksyn ensimmäisessä puuhapajassa lauantaina 15.9. klo 12–15 tehdään kovia pehmoja. Taideohjaaja Hannele Torniaisen avustamana lapset pääsevät tekemään omia, mitä mielikuvituksellisempia otuksia ja hahmoja. Hahmoille värkätään kovasta materiaalista runko, jota pehmitetään erilaisilla kankailla, villalla tai langoilla.

Pajassa mahtuu työskentelemään noin 12 lasta vanhempineen kerrallaan. Pajat ovat tarkoitettu 6–10-vuotiaille. Pajamaksu 5 €/lapsi maksetaan ohjaajalle pajan päätteeksi. Pajaan osallistuvien lasten vanhemmat voivat tutustua museon näyttelyihin maksutta.

Kerran kuussa järjestettävät lasten puuhapajat ovat osa Lasten Lystin tapahtumia. Pajoissa käsitellään kovia, pehmeitä, taipuisia ja uppiniskaisia materiaaleja ja niistä taiotaan eri tekniikoin kovia pehmoja, puujalkatyyppejä sekä häiriötekijöitä.

Pajaan ei ole ennakkoilmoittautumista.
Museon tilat ovat esteettömät avustajan kanssa.

Seuraavat syksyn puuhapajat

La 27.10.2018 klo 12–15 Puujalkatyypit