design

Jyväskylän kaupungin markkinointilogossa on teksti Jyväskylä ja logo.
13.10.2020

Jyväskylän kaupunki uusii www.jyvaskyla.fi -sivustonsa ilmeen perinteisen tapaan, eli ulkoasukilpailulla. Kilpailuun osallistuvat työt laitetaan www-sivuston käyttäjien äänestettäviksi ja voittaneen ehdotuksen tekijä palkitaan 5000€ rahasummalla.

Matias Liimataisen keramiikkateos Hyvissä käsissä -näyttelyssä.
Hyvissä käsissä 12.9.–5.12.2020
25.08.2020

Miltä käsityön menneisyys näyttää nykymuotoilijoiden silmin ja millaista inspiraatiota museokokoelmasta voi ammentaa? Hyvissä käsissä -näyttelyyn kutsutut muotoilijat ovat luoneet teoksensa vuoropuhelussa vuonna 1879 perustetun Suomen Käsityön Ystävien arkistojen kanssa.

Osa Matias Liimataisen keramiikkatyöstä, joka on saanut innoituksensa Uhra Simberg-Ehrstömin Vihreä aamu -ryijystä.
12.9.–5.12.2020 ti-su klo 11-18, ma suljettu

Hyvissä käsissä

Miltä käsityön menneisyys näyttää nykymuotoilijoiden silmin ja millaista inspiraatiota museokokoelmasta voi ammentaa? Hyvissä käsissä -näyttelyyn kutsutut muotoilijat ovat päässeet tutustumaan vuonna 1879 perustetun Suomen Käsityön Ystävien laajaan arkistoon Designmuseossa, minkä jälkeen he ovat luoneet teoksensa vuoropuhelussa arkistomateriaalien kanssa. 

Havainnekuva museot yhdistävästä nivelosasta. Kuva: Arkkitehtitoimisto A-Konsultit Oy
Ruusupuiston museokeskus hankesuunnitelmavaiheessa
04.06.2020

Alvar Aalto -museon peruskorjauksen sekä Keski-Suomen museon ja Alvar Aalto -museon välisen nivelosan hankesuunnitelma on valmistunut päätöksentekoa varten. Jos hanke etenee suunnitellusti, Jyväskylän Ruusupuistoon rakentuu kansainvälisesti ainutlaatuinen museokeskus, joka avautuisi yleisölle vuonna 2023.

Tilaa syöte