korona

Pöydällä älypuhelin, jossa auki Jyväskylän kaupungin verkkosivut
25.06.2020

Koronaneuvontapuhelin vastaa ja koronanäytteitä otetaan läpi kesän arkisin ja viikonloppuisin Jyväskylän kaupungin terveyspalveluissa. Koronaneuvonta ja -näytteenotto palvelevat Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten asukkaita.

Hana suljetaan kertakäyttöpaperilla käsien pesun jälkeen
18.06.2020

Maan hallitus linjasi eilen, että vierailut sairaaloiden osastoille mahdollistetaan. Samalla ikääntyneiden ja riskiryhmiin kuuluvien vierailukäytäntöjä höllennettiin, mutta muistutettiin edelleen, että vierailujen turvallinen järjestäminen on yksiköiden vastuulla.

Nuorisopaku kiertää Jyväskylässä | kuvassa nuorisopaku sivusta kuvattuna
18.06.2020

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Nuorisopaku kiertää toista kertaa kesäaikana Jyväskylän asuinalueilla. Viime kesästä poiketen liikkuvaan nuorisotyöhön kuuluva Nuorisopaku kiertää koko kesän ajan koulujen pihoilla, puistoissa ja uimarannoilla. 

Nuoria hyppäämässä ilmaan värikkään tiiliseinän edessä
17.06.2020

Harrastuksiin ja tekemiseen ei Jyväskylässä aina vaadita rahaa, sillä Jyväskylän kaupunki, paikalliset järjestöt ja muut tahot järjestävät tekemistä ilmaiseksi. Nuorten Jyväskylän verkkosivuille on koottu vinkkejä ilmaisista harrastuksista ja muusta tekemisestä.

Palvelukeskus Hanskan kyltti
29.05.2020

Palvelukeskus Hanska Jyväskylässä on ollut suljettuna 18.3. alkaen koronatilanteen vuoksi. Nyt rajoitusten lieventyessä ovet asunnottomien, päihteidenkäyttäjien ja palveluiden ulkopuolella olevien henkilöiden yhteiseen olohuoneeseen avautuvat jälleen maanantaina 1.6. klo 9.

Valkoinen kirjastokortti kädessä
25.05.2020

Kesäkuussa kirjoja pääsee taas lainaamaan kahdeksassa kirjastossa. Kirjastopalvelut toimivat kuitenkin kesän ajan rajoitetuin palveluin.

Hana suljetaan kertakäyttöpaperilla käsien pesun jälkeen
20.05.2020

Jyväskylän ikääntyneiden ja kehitysvammaisten asumisyksiköissä aloitettu kokeilu omaistapaamisten järjestämisestä ulkoilmassa jatkuu toistaiseksi. Tapaamiset suoritetaan tiukasti ohjeistettuna ja erilaiset suojatoimenpiteet huomioiden, jotta asukkaiden turvallisuus voidaan varmistaa korona-aikana. Kaupungilla käytössä oleva malli on linjassa sosiaali- ja terveysministeriön 15. toukokuuta antaman ohjeistuksen kanssa.

Sivut

Tilaa syöte