korona

Maski naisen kasvoilla julkisella paikalla
01.10.2020

Jyväskylän kaupunki kannustaa asukkaitaan käyttämään edelleen maskeja, vaikka tällä hetkellä näyttää, että tartunnat ovat hienoisessa laskussa. STM ja THL tiedottivat tänään, että valtakunnallisesti tautitilanne näyttää olevan kiihtymässä ja laajensi valtakunnallista maskisuositusta.

Kädet ottavat kasvomaskin paketista.
28.09.2020

Jyväskylässä todettiin perjantain, lauantain ja sunnuntain aikana yhteensä 22 koronatartuntaa. Viime viikolla Jyväskylässä todettiin yhteensä 60 tartuntaa eli enemmän kuin koskaan yhden viikon aikana. Tänään maanantaina on tähän mennessä todettu yksi tartunta.

Huhtasuon erityiskoulun sisäänkäynti
27.09.2020

Yksi Huhtasuon yhtenäiskoulun luokka, yhteensä 23 oppilasta ja 7 luokan kanssa toiminutta henkilökunnan jäsentä on tänään määrätty karanteeniin mahdollisen koronavirukselle altistumisen takia. Terveydenhuolto on ohjeistanut perheet ja työntekijät sunnuntain aikana.

Liiduilla asfalttiin piirretty koronavirus
25.09.2020

Jyväskylässä on eilen ja tänään tähän mennessä todettu yhteensä 7 koronatartuntaa. Tällä viikolla tähän mennessä tartuntoja on todettu 44.

Naisella ja miehellä kasvomaskit linja-autossa.
Maskisuositus yli 15-vuotiaille
Lapsi piirtää liiduilla koronavirusta asfalttiin
22.09.2020

Jyväskylän koronatilanne on heikentynyt kuluneen kolmen viikon aikana. Viime viikolla Jyväskylän näytteenotossa havaittiin jälleen ennätysmäärä positiivisia tuloksia. Kuluneen kahden viikon aikana tartuntojen ilmaantuvuus on ollut yhteensä 37,1 tartuntaa 100 000 asukasta kohden.

Liiduilla asfalttiin piirretty koronavirus
21.09.2020

Viikonloppuna perjantaista tähän aamuun Jyväskylässä todettiin yhteensä 15 koronatartuntaa. Tapausten tartuntaketjut ovat valtaosaltaan tiedossa.

Sivut

Tilaa syöte