Suomen käsityön museon Ikkunagallerian joulunäyttely vuodelta 2020.

Museon pieni joulukauppa

Näyttely Suomen käsityön museon Ikkunagalleriassa 20.11.–31.12.2021.

Suomen käsityön museon kokoama suomalaisen käsityön joululahjamyyntinäyttely Museon pieni joulukauppa on esillä Ikkunagalleriassa 20.11.–31.12.2021.

Myyntinäyttelyyn hakijoiden joukosta valittiin käsityöläisiltä kuusen alle tai joulusukkaan sopivia, raikkaita lahjatuotteita. Tuotteita valitessa huomiota kiinnitettiin erityisesti siihen, että saamme esille erilaisia käsityöläisten tuotteita. Myyntinäyttelyyn rakentuu hieno valikoima suomalaista käsityötä ja muotoilua ja tarjoaa runsaasti laadukkaita ja kestäviä, suomalaisia vaihtoehtoja pukinkonttiin.

Näyttelyn käsityöläiset

Aamo Design, Tampere, www.aamo.fi
Pieniä nahkatuotteita, kuten kirjanmerkkejä, johdonpidikkeitä, avaimenperiä ja heijastimia.

Annie Eleanoora, Espoo, www.anniee.fi
Minimalistisia makramee- ja rottinkikorvakoruja sekä korutelineitä ja DIY-tekemispakkauksia.

dyecat STUDIO, Lahti, www.instagram.com/dyecatstudio
Käsin värjättyjä suomalaisia villalankoja ja alpakkasilkkilankoja sekä puikkomittoja.

Karissa Laine, Helsinki, www.klaine.myportfolio.com
Pinssejä, kortteja ja kangaskasseja upein kuvituksin.

Onnela Design, Tampere, www.onneladesign.com
Persoonallisia käsintehtyjä tonttutauluja.

Punainen Pastilli, Forssa, www.instagram.com/punainenpastilli
Korvakoruja posliinisavesta ja erilaisia keramiikkatuotteita kuten koristeita ja pyyhemerkkejä.

Kaarinna Studio, Lahti, startinkauppa.fi/Kaarinna-Studio
Legginssit, korvakorut