Hyppää pääsisältöön
Kuva
Suomen käsityön museo on helposti saavutettavissa heti Kävelykadun alussa. Kuva SKM

Lisätietoja harjoittelupaikoista ja rekrytoinneista

Taina Rantala
museonjohtaja
taina.rantala [at] jyvaskyla.fi
p. 050 431 9379

Oletko kiinnostunut kulttuuri-, museo- tai käsityöalasta tai vaikkapa markkinoinnista? Etsitkö työkokeilu- tai harjoittelupaikkaa? Tarjoamme kiinnostavia ja luovia harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille.

Museo tarjoaa monipuolisen näkökulman kulttuurialalle. Jos opiskelet historia-aineita, museologiaa, perinnealoja, kasvatusta, käsi- ja taideteollisuusalaa tai vaikka matkailua, markkinointia, tapahtumatuotantoa tai graafista suunnittelua, ota toki yhteyttä. 

Vuosittain tarjoamme käsi- ja taideteollisuusalasta tai matkailualasta kiinnostuneelle nuorelle tai alanvaihtajalle harjoittelupaikkaa tai työkokeilua työhön, joka liittyy museon infopisteeseen tai museokauppaan ja on pääosin asiakaspalvelua, mutta voi siihen liittyä myös markkinointia ja tiedotusta.

Siviilipalvelupaikan voimme tarjota ajoittain ja ainoastaan museoalan, käsi- ja taideteollisuusalan tai tietoteknisen koulutuksen jo omaaville.

Lähetä avoin hakemus ja kuvaus työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi sähköpostitse tai ota yhteyttä puhelimitse.