Hyppää pääsisältöön
Kuva
Suomen käsityön museo on helposti saavutettavissa heti Kävelykadun alussa.
Pääsisältö

Työkokeiluun? Työharjoittelu- tai siviilipalveluspaikka haussa?

Oletko kiinnostunut käsityöalasta tai museon toiminnasta? Tai etsitkö työkokeilu- tai harjoittelupaikkaa? Tarjoamme kiinnostavia ja luovia harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille. 

Museo tarjoaa monipuolisen näkökulman kulttuurialalle. Jos opiskelet historia-aineita, museologiaa, konservointia, kasvatustieteitä, käsi- ja taideteollisuusalaa tai vaikka matkailua, markkinointia, graafista suunnittelua, valokuvausta, tietotekniikkaa, tapahtumatuotantoa tai olet kiinnostunut näyttelyiden rakentamisesta, ota toki yhteyttä. 

Vuosittain pystymme tarjoamaan useammalle kiinnostuneelle harjoittelu- tai työkokeilupaikkaa. Hakulomakkeet käsitellään tulojärjestyksessä ja hakijan tiedot poistetaan järjestelmästä käsittelyn jälkeen. Emme siis säilytä hakemuksia tulevia harjoittelupaikkoja varten. 

Siviilipalveluspaikan voimme tarjota ajoittain ja ainoastaan museoalan, käsi- ja taideteollisuusalan, rakennusalan tai tietoteknisen koulutuksen omaaville. Siviilipalveluspaikassa edellytämme ajokorttia. 

Huomaathan, että palkalliset työpaikat tulevat hakuun vain Kuntarekryn kautta ja niiden hakuilmoitukset julkaistaan Jyväskylän kaupungin rekrytointisivujen kautta. 

Lähetä verkkolomakkeen kautta: www.lyyti.in/SKMharjoittelu

Lisätietoja harjoittelupaikoista ja rekrytoinneista ja siviilipalveluspaikoista

Taina Rantala
museonjohtaja
Suomen käsityön museo
taina.rantala [at] jyvaskyla.fi
p. 050 431 9379

Hae harjoittelu-, työkokeilu- tai siviilipalveluspaikkaa

www.lyyti.in/SKMharjoittelu

Asiasanat:  
Suomen käsityön museo
rekrytointi
harjoittelupaikka
työharjoittelu