Hyppää pääsisältöön
Kuva
Suomen käsityön museo on helposti saavutettavissa heti Kävelykadun alussa.
Pääsisältö

Suomen käsityön museon tietosuojalausekkeita on kaksi, toinen rekistereistä ja toinen kokoelmanhallintajärjestelmän yhteisrekisteristä.

Lisäksi käytämme sivustollamme Microsoftin Copilot Studiolla toteutettua, keinotekoista älyä käyttävää chatbottia. Chatbot tallentaa asiakkaiden kanssa käydyt keskustelut 30 päivän ajan, jonka jälkeen ne poistuvat automaattisesti eivätkä ole enää tarkasteltavissa. Jyväskylän kaupunki on palvelussa käsiteltävien tietojen osalta tietosuojalainsäädännössä tarkoitettu tietojen rekisterinpitäjä ja Microsoft niiden käsittelijä. Palvelu ei tallenna mitään henkilötietoja, mikäli niitä ei keskustelussa mainita. Microsoft takaa, että tiedot pysyvät EU-/ETA-alueella. 

Museopalveluiden tietosuojaseloste - asiakasrekisterit (pdf)

Museoiden asiakas- ja uutiskirjerekisterit
Museoiden vapaaehtoistoimijoiden rekisterit
Arkisto- ja tietopalvelujen asiakasrekisteri
Muistitiedon keruu ja nykydokumentointi
Keski-Suomen museon kulttuuriympäristötoiminnan viranomaistyön ja rakennustutkimusaineistojen henkilörekisterit 
Museoiden kokoelmarekisterit 
Jyväskylän kaupungin museopalveluiden toimipisteiden tallentava kameravalvonta 

Museoiden kokoelmanhallintajärjestelmän yhteisrekisteri (pdf)

Jyväskylän museopalveluiden museot Jyväskylän taidemuseo, Keski-Suomen museo ja Suomen käsityön museo käyttävät yhteistä SIMO-kokoelmanhallintajärjestelmää kulttuuriperintö- ja tutkimusaineistoihinsa liittyvien tietojen hallinnassa. Hankintapäätöksen option mukaisesti kokoelmanhallintajärjestelmä voidaan ottaa käyttöön myös Keski-Suomen alueella ammatillisina museoina toimivissa Keuruun museossa, Saarijärven museossa ja Äänekosken museoissa.

Yhteiseen kokoelmanhallintajärjestelmään sisällytetään myös Keski-Suomen alueen paikallismuseoiden ja kunnallisten taidekokoelmien kokoelmatietoja. 
 

Lisätietoja museon tietosuojasta

Sari Koskinen
viestinnän asiantuntija
Suomen käsityön museo
p. 050 413 9051
sari.k.koskinen [at] jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
Suomen käsityön museo
tietosuoja