Rekrytointi ja harjoittelupaikat

Lisätietoja harjoittelupaikoista ja rekrytoinneista

Heli-Maija Voutilainen
vt. museonjohtaja
heli-maija.voutilainen [at] jkl.fi 
p. 014 266 4348 tai 050 355 5048

Oletko kiinnostunut kulttuuri-, museo- tai käsityöalasta tai vaikkapa markkinoinnista? Etsitkö työkokeilu- tai harjoittelupaikkaa? Tarjoamme kiinnostavia ja luovia harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille.

Museo tarjoaa monipuolisen näkökulman kulttuurialalle. Jos opiskelet historia-aineita, museologiaa, perinnealoja, kasvatusta, käsi- ja taideteollisuusalaa tai vaikka matkailua, markkinointia, tapahtumatuotantoa tai graafista suunnittelua, ota toki yhteyttä. 

Vuosittain tarjoamme käsi- ja taideteollisuusalasta tai matkailualasta kiinnostuneelle nuorelle tai alanvaihtajalle harjoittelupaikkaa tai työkokeilua työhön, joka liittyy museon infopisteeseen tai museokauppaan ja on pääosin asiakaspalvelua, mutta voi siihen liittyä myös markkinointia ja tiedotusta.

Siviilipalvelupaikan voimme tarjota ajoittain ja ainoastaan museoalan, käsi- ja taideteollisuusalan tai tietoteknisen koulutuksen jo omaaville.

Lähetä avoin hakemus ja kuvaus työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi sähköpostitse tai ota yhteyttä puhelimitse.