Verkkoseikkailijalle

 

Museo on tuottanut runsaasti verkkonäyttelyitä ja muita aineistoja verkkoon. Katso löydätkö sinua kiinnostavia juttuja täältä!

Käsityöohjeita verkossa

Avoimen museon Käsityönurkan sivuilta löydät hauskoja käsityöohjeita niin kokeneelle käsityön tekijälle kuin tumpelollekin. Lapsille käsityöohjeita löytyy myös Poron jäljillä -nettinäyttelystä sekä lasten kanssa yhdessä tuotetusta T se itse -nettinäyttelystä.

Koulukäsityö

Kässäätkö - koulukäsityön muistiverkko -sivuilla (2007) voit tutustua koulukäsityön historiaan. Sivuilta löydät koulukäsityöhön liittyviä muistoja ja valokuvia sekä tietoa koulukäsityöhön liittyvästä tutkimuksesta. Voit myös lisätä sivuille omat koulukäsityömuistosi.

Käsityön historiaa

Avoimen museon Käsityönurkan teema-artikkeleissa on yhä ajankohtaiset artikkelit käsityön tekniikoiden historiasta kuten Kruunupyyn kaislatyöt, Korsnäsin paidat ja Kansanomaiset nauhat.

Kansallispuvut

Suomalaiset kansallispuvut -verkkosivustolle on koostettu runsaasti tietoa suomalaisista kansallispuvuista kuvien kera. Kurkkaa löytyykö sieltä tietoa myös sinun kansallispuvustasi. 
www.kansallispuvut.fi

Tarkempia neuvoja kansallispukukysymyksissä antaa Suomen kansallispukukeskus

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

facebook.com/craftmuseum
instagram.com/suomenkasityonmuseo

Käytämme hashtageja: #suomenkäsityönmuseo #craftmuseumoffinland #suomenkasityonmuseo #sisältääelämyksiä #kansallispuku