PIHKAn laukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan käsilaukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa perjantaina 26.4. klo 16–20 Suomen käsityön museossa. Työpaja täydentää PIHKAn Waste not – Pihkassa nahkaan -näyttelyä museon Ikkunagalleriassa.

PIHKA collection, p. 045 153 2127, info [at] pihkacollection.fi

Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssista saat itse valmistamasi kestävän tuotteen, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Voit valita valmistettavan laukun kahdesta PIHKA collectionin olkalaukkumallista joko Agatan tai Kielon.

Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Valmistukseen käytetään Pihkan varastoista löytyviä kasviparkittuja nahkoja, joista valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta. Työpajan hinta 160 euroa sisältää laadukkaan pohjoismaisen kasviparkitun nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa ja pikkuherkkuja, sekä opetuksen ja hyvän meiningin. Työpajaan ilmoittaudutaan ennakkoon 12.4. mennessä PIHKAn verkkosivuilla

Ilmoittaudu työpajaan ja valmista oma ajaton ja kestävä laukkusi, joka on jo valmiiksi täynnä muistoja ennen ensimmäistä käyttökertaa!

Tamperelaisen PIHKA collectionin toiminta rakentuu kolmen eri tavoin taitavan nuoren naisen varaan. Toiminnassa yhdistyvät suutarikisälli Maisa Salosen, ekonomi Sofia Salmen ja muotoilija Roosa Mattsonin voimat. Pihkan toimintaa ohjaa kolme tärkeää arvoa: lähituotanto, lähestyttävyys ja yksilöllisyys ja yritykselle onkin myönnetty Avainlippu- ja Design From Finland -merkkien käyttöoikeudet.