Suomalaisen nukkekotien ja nukkekotitarvikkeiden valmistaja Gepetto esittelee koottavia nukkekoteja, kalusteita ja vähän muutakin nukkekoteihin liittyviä tuotteita Suomen käsityön museon museokaupassa perjantaina 20.9. klo 12–15.

Lisätietoa

Museoassistentit Johanna Kotilainen ja Tuija Koskinen, p. 050 311 8884
johanna.kotilainen [at] jyvaskyla.fi tai tuija.e.koskinen [at] jyvaskyla.fi 
 

Ihastusta ja huokauksia aiheuttavat hurmaavat - ja joskus myös nostalgiset - nukkekodit, nukkekodin huonekalut ja jopa soittimet saavat pienet ja isommat maalarin sormet syyhyämään. Nimittäin kaikki Gepeton nukkekodit ja nukkekotitarvikkeet on suunniteltu harrastajille, jotka haluavat nauttia tekemisestä ja vaikuttaa lopputulokseen. Siksi Gepeton tuotteet myydään ns. käsittelemättöminä, jolloin jokainen voi tehdä niistä omiin tarpeisiinsa sopivan. Koottavia nukkekoteja ja kalusteita on saatavilla mittakaavoissa 1/12, 1/18, 1/24 ja 1/48. 

Gepetto on muun muassa nukkekoteja ja nukkekotitarvikkeita suunnitteleva ja valmistava ketterä ja kekseliäs suomalainen perheyritys. Toiminnasta vastaavat arkkitehti/ kuvataiteilija Anu Pellinen ja puuseppä Jari Hämäläinen. Tuotteiden suunnittelu, kuvitukset ja koeversiot hoituvat Kangasalla. Myös laserleikatut vanerituotteet ja tilaustuotteet valmistetaan heidän omalla verstaallaan.  

Tule tutustumaan paikan päälle tai tutustu Gepeton tuotteisiin ja toimintaan verkossa: www.gepetto.fi