Suomen käsityön museon Ikkunagallerian kesänäyttely esittelee uudentyyppisen konseptin käsityökentällä. UU Market on sekä tuotteistuspalvelu, että verkkomyyntialusta suomalaisille taiteen ja taideteollisuuden tekijöille.

Herbarium – Lajitelma uuden sukupolven käsityötä 

Näyttely Suomen käsityön museon Ikkunagalleriassa 3.6.–6.9.2020.

Lue koko näyttelytiedote museon verkkosivuilta.
 

Lisätietoa näyttelystä

Hannakaisa Pekkala, CEO, UU Market, p. 04 41 548 3572, hannakaisa [at] uumarket.fi 
Johanna Kotilainen, museoassistentti, Suomen käsityön museo, p. 014 266 4370, craftmuseum.info [at] jyvaskyla.fi 
 

UU Marketin taitajat koostavat Herbarium – Lajitelma uuden sukupolven käsityötä -myyntinäyttelyyn valikoiman värikkäitä, herkullisia töitä, joissa korostuu luonnon muodot ja materiaalit. 

Näyttelyn valikoima keskittyy kodin tuotteisiin ja taiteeseen ja mukana on sekä piensarjoja että uniikkeja teoksia. Näyttelyn seitsemän suunnittelijaa ovat eri alojen ammattilaisia, mukana on niin taiteilijoita, keramiikkoja, lasinpuhaltajia kuin suunnittelijoitakin. Mukana näyttelyssä ovat suunnittelijat Minni Havas, Laura Itkonen, Ekin Kayis, Viivi Lehto, Paula Pääkkönen, Katztudio, Signed Studio ja Emmi Vastamäki

UU Market tarjoaa uusia, innovatiivisia tuotteita, materiaalin tuntua ja korkeaa taiteellista tasoa sekä suomalaiselle että kansainväliselle yleisölle harkitulla kokonaisuudella, joka edustaa uuden sukupolven luomaan tyylisuuntaa. Herbarium – Lajitelma uuden sukupolven käsityötä esittelee hienon otteen UU Marketin toiminnasta ja suomalaisen käsityön huikeasta tasosta. 

Tutustu UU Marketiin verkossa: uumarket.fi