Hyppää pääsisältöön

26.5.2021

Suomen käsityön museo avaa jälleen haun perinteiseen jouluiseen myyntinäyttelyyn. Museon ikkunagallerian näyttely Museon pieni joulukauppa on avoinna 20.11.–31.12.2021 ja haku myyntitilituottajaksi avautuu 1.6.2021.
Kuva
Suomen käsityön museon Ikkunagallerian joulunäyttely vuodelta 2020.

Nyt avautuvassa haussa haetaan myyntinäyttelyyn ammatikseen käsityötä harjoittavien käsityöläisten raikkaita ja ilahduttavia tuotteita lahjatuotteiksi niin perheelle kuin ystävillekin. Myyntinäyttely tarjoaa hienon näyteikkunan suomalaiseen moderniin käsityön ja muotoilun maailmaan ja tarjoaa runsaasti laadukkaita ja kestäviä, suomalaisia vaihtoehtoja pukinkonttiin. 

Myyntinäyttelyyn valitaan tuotteita 5–8 käsityöläiseltä täydentämään museokaupan sesonkituotevalikoimaa jo valikoimassa olevien suosikkituotteiden rinnalle. Näyttely on esillä 20.11.–31.12.2021 museon Ikkunagalleriassa ja tarjoaa erinomaisen näkyvyyden tuotteille Jyväskylän ytimessä Kävelykadulla. Hakuaika on 1.6.–18.7.2021.  

Voit hakea mukaan 1–8 tuotenimikkeen kokonaisuudella. Hakijoita toivotaan kaikille kukkaroille sopivista hintaluokista ja monenlaisten materiaalien taitajista ympäri Suomen. Myös joulukoristeita voi tarjota myyntiin. Huomioithan, että myyntinäyttelyyn hakijalla tulee olla y-tunnus. Tarvitset hakua varten myös kuvia myyntituotteistasi. Myös museokaupan joulusesonkiin hakeneille ilmoitetaan valinnoista heinäkuussa viikolla 29. 

Näyttely toteutetaan myyntitiliperiaatteella ja myyntinäyttelyn tuotteiden myyntiprovisio on 33,33 % tuotteen verollisesta ulosmyyntihinnasta, käyttämämme kerroin on 1,5. Myyntinäyttelyn tuotteiden tulee saapua museokauppaan lokakuun loppuun mennessä. 

Hae verkkolomakkeella 18.7.2021 mennessä verkossa: www.lyyti.in/SKMjouluhaku2021 

Ainoana käsityöalan museona Suomessa Suomen käsityön museo on helposti lähestyttävä matalankynnyksen vierailukohde Jyväskylän ydinkeskustassa. Museokaupan uniikki toimintakonsepti suomalaisen käsityön ja muotoilun lahjakauppana täydentää kaupungin muiden lahjatavaraliikkeiden valikoimaa. Museo tarjoaa tuotteillesi vilkkaan kauppapaikan, ammattitaitoisen myynnin ja lahjapaketoinnin Jyväskylän Kauppakadulla.

Käsityöläisten joulutori järjestetään tänä vuonna ilman laajaa tuottajahakua, sillä vuoden 2020 peruutetun joulutorin käsityöläiset on kutsuttu myyjiksi tämän vuoden tapahtumaan. Mahdollinen täydennyshaku myyjistä järjestetään syksyllä ja siitä tiedotetaan erikseen. 

Lisätietoja

Suomen käsityön museon info / Museokauppa
p. 014 266 4370, craftmuseum.info [at]jyvaskyla.fi