2.11.2021

Suomen käsityön museon kokoama suomalaisen käsityön myyntinäyttely Museon pieni joulukauppa täyttää jälleen museon Ikkunagallerian. Kahdeksan kotimaista käsityöyrittäjää tuo tuotteensa Jyväskylään helpottamaan joululahjaostosten tekoa.
Aamon kirjanmerkkejä nahasta saatavilla Museon pienessä joulukaupassa 2021.

Suomalaisista käsityöläisistä koostuva joululahjamyyntinäyttely rakentuu museokaupan yhteyteen nyt jo kolmatta kertaa. 20.11.–31.12.2021 esillä olevaan näyttelyyn valittiin kahdeksalta tuottajalta kuusen alle tai joulusukkaan sopivia, raikkaita lahjatuotteita. Tuotteita valitessa huomiota kiinnitettiin erityisesti siihen, että esille saadaan erilaisia käsityöläisten tuotteita. Myyntinäyttelyyn rakentuukin hieno valikoima suomalaista käsityötä ja muotoilua ja tarjoaa runsaasti laadukkaita ja kestäviä, suomalaisia vaihtoehtoja pukinkonttiin.

Museon pieni joulukauppa -näyttelystä löytyykin tuotteita moneen tarpeeseen. Tarjolla on erilaisia koruja, pientuotteita nahasta, käsinvärjättyä villalankaa, persoonallisia pinssejä, kortteja ja tauluja sekä asusteita ja heijastavia tuotteita.

Museon pieni joulukauppa -myyntinäyttelyn käsityöläiset

Aamo Design, Tampere, www.aamo.fi
Pieniä nahkatuotteita, kuten kirjanmerkkejä, johdonpidikkeitä, avaimenperiä ja heijastimia.

Annie Eleanoora, Espoo, www.anniee.fi
Minimalistisia makramee- ja rottinkikorvakoruja sekä korutelineitä ja DIY-tekemispakkauksia.

dyecat STUDIO, Lahti, www.instagram.com/dyecatstudio
Käsin värjättyjä suomalaisia villalankoja ja alpakkasilkkilankoja sekä puikkomittoja.

Karissa Laine, Helsinki, www.klaine.myportfolio.com
Pinssejä, kortteja ja kangaskasseja upein kuvituksin.

Onnela Design, Tampere, www.onneladesign.com
Persoonallisia käsintehtyjä tonttutauluja.

Punainen Pastilli, Forssa, www.instagram.com/punainenpastilli
Korvakoruja posliinisavesta ja erilaisia keramiikkatuotteita kuten koristeita ja pyyhemerkkejä.

Kaarinna Studio, Lahti, startinkauppa.fi/Kaarinna-Studio
Legginssit, korvakorut.