Hyppää pääsisältöön

18.10.2022

Kuva
Pöydän ympärillä neljä henkilöä. Kuva Tero Takalo-Eskola
Oletko kiinnostunut ohjaamaan ja valmentamaan työnhakijoita? Ilmoittaudu palveluntuottajaksi.

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut kutsuu alueen yrityksiä ja palveluntuottajia yhteistyöhön tarjoamaan pitempään työttömänä olleille työllistymisen ja hyvinvoinnin palveluita. Yhteistyön mahdollisuuksia on lähes jokaiselle yritykselle ja yhdistykselle. Palveluita voi tarjota myös kevytyrittäjänä. 

Tällä hetkellä etsimme palveluntuottajia seuraaviin palveluihin:  

Korttikoulutukset: 

  • Hygieniapassikoulutus  
  • Työturvallisuuskorttikoulutus  

Valmennukset:

  • Hyvinvoinnilla työelämään -palvelu: Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elämänhallinnan tukemista matkalla kohti työelämää. 
  • Uutta suuntaa -palvelu: Osaamis- ja ammattitaitokartoitusta ja realistisen urasuunnitelman tekoa tulevaisuuden työmarkkinanäkymät huomioiden. 
  • Työnhaun tehotreeni: Tehokasta työnhakua ja valmennusta työnhakuun noin 3 viikon ajan. Tavoitteena työllistyä suoraan avoimille työmarkkinoille. 

Työllisyyspalveluissa hankitaan palveluja asiakkaille dynaamisella pienhankintamenettelyllä TyöllisyysSampo -järjestelmän kautta. Työnhakijan omavalmentaja tekee tilauksen hyväksytyiltä palveluntuottajilta työnhakijan henkilökohtaisen palvelutarpeen mukaan. 

Tule mukaan tuottamaan palveluita työttömille työnhakijoille! Katso TyöllisyysSamposta avoinna olevat tarjouskilpailumme ja jätä hakemuksesi palveluntuottajaksi. 

Lisätietoja:  

Emma Saaranen, koulutuskoordinaattori 

[email protected]   

+358 40 661 8636