Hyppää pääsisältöön

15.3.2023

Kuva
Huovasta ja kirjontalangoista tehty täytetty huopamuna pääsiäisen työpajassa. Kuva Suomen käsityön museo (SKM) (Craftmuseum.fi)
Lähestyvä pääsiäinen saa rairuohot nousemaan ikkunalaudoilla ja hetken päästä jo nostetaan kauniin värikkäät pääsiäismunatkin esiin. Suomen käsityön museon munapajassa keskiviikkona 29.3. klo 13–17.30 tyyli on vapaa ja pistot lentelevät, kun ompelemme pääsiäiskoristeeksi pehmomunia. 

Koko perheelle soveltuvassa pajassa ei varsinaista ikärajaa ole. Jokainen, jolla neula pysyy kädessä voi osallistua. Myös munien koristelussa vain taivas on rajana. Minimalisti luo värikkääseen huopaan hillittyä kuviota ja runsautta rakastava antaa kaikkien nyörien loistaa ja kuvioiden leiskua. Pajassa on materiaalimaksu 2 euroa. Kun oma kuvio on saatu kirjottua huopaan, ommellaan huopapalat yhteen ja pistetään täytteet väliin. Tämä pehmomuna saakin oman kunniapaikan vihreällä rairuohopedillä. 

Tiesithän, että kaikki alle 18-vuotiaat vierailevat museossa maksutta. Ja Museokorttia kannattaa myös vilauttaa infossa. 


 

Lisätietoja
Margarita Rosselló Ramón, museolehtori, Suomen käsityön museo, margarita.rossello@jyvaskyla.fi, p. 040 701 7452

Suomen käsityön museo
Kauppakatu 25, Jyväskylä
Avoinna ti-su klo 11-18. 
Pääsymaksut: aikuiset 8€, eläkeläiset 6€, opiskelijat 4€, alle 18-vuotiaat maksutta. 
Meillä käy Museokortti!