Hyppää pääsisältöön

22.5.2023

Kuva
Museon pieni joulukauppa -myyntinäyttelyn valikoimaa Suomen käsityön museossa vuonna 2021. Kuva Suomen käsityön museo (SKM) (Craftmuseum.fi)
Suomen käsityön museo hakee suomalaisten käsityöläisten tuotteita loppuvuoden myyntinäyttelyynsä. Haku on auki 22.5.–11.6.2023 verkossa. 

Museon pieni joulukauppa -myyntinäyttely on esillä 11.11.–31.12.2023 Suomen käsityön museon Ikkunagalleriassa. Nyt avautuvassa haussa haetaan myyntinäyttelyyn käsityötä ammatikseen harjoittavien käsityöläisten monipuolisia tuotteita lahjatuotteiksi niin perheelle kuin ystävillekin. Myyntinäyttely onkin hieno näyteikkuna suomalaiseen modernin käsityön ja muotoilun maailmaan. Näyttely tarjoaa runsaasti laadukkaita ja kestäviä, suomalaisia vaihtoehtoja pukinkonttiin.  

Myyntinäyttelyyn valitaan tuotteita 5–8 käsityöläiseltä täydentämään museokaupan sesonkituotevalikoimaa jo valikoimassa olevien suosikkituotteiden rinnalle. Hakijoita toivotaan niin aloittelevista käsityöläisistä, kuin pitkänlinjan konkareista. Tavoitteena on koota myyntinäyttelyyn sekä ajatonta että rohkeaa, monipuolista ja ennen kaikkea monimateriaalista suomalaista käsityötä. Hakijalla tulee olla y-tunnus. Ikkunagalleria tarjoaa erinomaisen näkyvyyden tuotteille Jyväskylän ytimessä Kävelykadulla. 

Mukaan voi hakea 1–8 tuotenimikkeen kokonaisuudella. Hakijoita toivotaan kaikille kukkaroille sopivista hintaluokista ja monenlaisten materiaalien taitajista ympäri Suomen. Myös joulukoristeita voi tarjota myyntiin. Erityisesti toivotaan mukaan hakijoita, joilta ei ole ennen ollut tuotteita myynnissä Suomen käsityön museon museokaupassa, mutta myös vanhojen tuttujen kannattaa lähettää ehdotuksensa mukaan. Näyttely toteutetaan myyntitiliperiaatteella ja tuotteiden tulee saapua museokauppaan lokakuun loppuun mennessä. Tarkemmat ehdot myyntitilisopimuksesta löytyvät hakulomakkeesta. 

Myyntinäyttelyyn haetaan verkkolomakkeella. Täytä hakulomake 11.6. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/museonpienijoulukauppa2023 Museokaupan joulusesonkiin hakeneille ilmoitetaan valinnoista 20.6.2023 mennessä. 

Ainoana käsityöalaan erikoistuneena museona Suomessa Suomen käsityön museo on helposti lähestyttävä matalankynnyksen vierailukohde Jyväskylän ydinkeskustassa. Museokaupan uniikki toimintakonsepti suomalaisen käsityön ja muotoilun lahjakauppana täydentää kaupungin muiden lahjatavaraliikkeiden valikoimaa. Museo tarjoaa tuotteillesi vilkkaan kauppapaikan, ammattitaitoisen myynnin ja lahjapaketoinnin Jyväskylän Kauppakadulla.

Lisätietoja

Suomen käsityön museon museokauppa, p. 050 311 8884, craftmuseum.info@jyvaskyla.fi
www.craftmuseum.fi/tule-museoon/museokauppa

Suomen käsityön museo
Kauppakatu 25, Jyväskylä
Avoinna ti-su klo 11-18