Hyppää pääsisältöön

29.9.2023

Kuva
ihmiset keskustelevat messuosastolla. Kuva Marinna Mäkelä
Jyväskylän Paviljonki täyttyi innokkaista työ- ja koulutuspaikan etsijöistä Rekry, työelämä & koulutus -tapahtumassa eilen torstaina 28.9.

Rekrytointitapahtuma on tärkeä kohtaamispaikka etenkin niille, jotka pohtivat työuransa suuntaa ja yrityksille, jotka etsivät riveihinsä sopivaa osaajaa. Satojen työpaikkojen lisäksi tapahtuma tarjoaa työnhakijoille ja koulutuspaikkaa etsiville ohjelmaa ja tietoiskuja oman urapolun suunnitteluun sekä lukuisia verkostoitumismahdollisuuksia.

Tapahtumassa oli mukana yhteisosastolla myös Jyväskylän kaupunki sekä oppilaitokset Jyväskylän yliopisto, Jamk ja Gradia. Yhteisosastolla kävi kuhina, kun kävijöille tarjottiin tietoa muun muassa aikuis- ja täydennyskoulutuksesta, yrityksille suunnatuista täsmäkoulutuksista sekä avoimesta ja jatkuvan oppimisen opintotarjonnasta. Samassa yhteydessä kerrottiin toimijoiden avoimista työpaikoista ja työllistymismahdollisuuksista. Liikuntapääkaupungin hengessä kävijöillä oli mahdollisuus testata puristusvoimaansa Likesin Saehan dynamometrillä.