8.5.2024

Kasvatuspurkkien koristeluun käytettäviä materiaaleja, kuten maaleja, siveltimiä ja kartonkia, sekä pahviset kasvatuspurkit ja siemeniä istutettavaksi. Kuva Suomen käsityön museo (SKM) (Craftmuseum.fi)
Kaiken ikäisille sopivassa työpajassa Suomen käsityön museolla torstaina 23.5. klo 14–17.30 koristellaan omat kauniit istutuspurkit kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.

Keväällä alkaa viherpeukaloa syyhyttämään, ja kylvöjen kasvua on ilo seurata kesän lähestyessä.

Itse taimenten nousua odotellessa, on koristeltu kasvatusastia kaunis katsella, kuin oma kukkanen itsenään. Koristeltuihin purkkeihin kylvetään myös chian siemeniä, joiden kasvua voi koko perhe jännittää yhdessä. Ja jos oikein lykästää, kasvaa kylvetyistä siemenistä parin viikon sisällä versoja, joita on mukava mutustaa. Työpaja sopii kaiken ikäisille, mutta lasten toivotaan osallistuvan vanhempiensa avustamana.

Työpaja sisältyy museon pääsymaksuun. Aikuiset 8€, eläkeläiset ja työttömät 6€, opiskelijat 4€. Alle 18-vuotiaat maksutta. Myös Museokortti käy.

Margarita Rosselló Ramón, museolehtori, p. 040 701 7452, [email protected]

Suomen käsityön museo