28.5.2024

Rakkaudella Marren valmistama pompom-hahmo, Sini Sabotage keinuu posliinijoutsenen päällä. Kuva Rakkaudella Marre
Suomen pompom-kuningatar Rakkaudella Marre askartelee tupsuista tunnettuja tyyppejä.

Marren tekemät pompom-hahmot saavat inspiraationsa popkulttuurista ja tällä hetkellä mieluiten Marre askarteleekin eri genreistä tuttuja musiikintekijöitä. Hahmoihin on aiemmin saattanut törmätä somessa, mutta nyt ne ovat nähtävillä myös livenä Suomen käsityön museon näyttelyssä! Näytönpaikan näyttelyyn voi tutustua kellon ympäri Kilpisenkatu 12 näyteikkunoissa. Näyttely on esillä 4.6.–4.8.2024.

Rakkaudella Marre

Rakkaudella Marre eli Mari Salonen on porilainen kässätubettaja. Marren monipuoliset ja värikkäät käsityö- ja askartelusisällöt ovat ihastuttaneet TikTokissa ja Youtubessa jo satoja tuhansia aikuisia ja lapsia. Tutoriaalien lisäksi Marre tekee erilaisia haasteita, kuten 8h tupsuja putkeen ja 3 kilon jättitupsu, sekä testaa erilaisia askartelutrendejä. Videoilla seikkailee myös Marren tekemä Jättipompom, joka on saanut seuraajien valitseman nimen, Matti.

Rakkaudella Marre

Näyttely Suomen käsityön museon Näytönpaikassa 4.6.–4.8.2024.