Hyppää pääsisältöön

19.6.2024

Kuva
Lapsi istuu hiekalla ja täyttää ämpäriä. Kuva Anette Aittanen
Kasvun ja oppimisen asiakaspalvelusta saa yleistä neuvontaa ja ohjausta lapsen varhaiskasvatusjärjestelyistä koko kesän ajan. Kesän aikana Jyväskylään muuttavien oppilaiden huoltajat voivat olla yhteydessä kasvun ja oppimisen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelusta ollaan elokuun alussa yhteydessä oppilaan lähikoulun rehtoriin, jonka tekee päätöksen oppilaaksiotosta.

Yhteydessä voi olla puhelimitse 014 569 0180 tai chat-palvelun kautta (ma, ti ja to klo 9–12 ja ke klo 12–15) tai sähköpostitse [email protected] tai asiakasmaksuasioissa [email protected]. Koulun aloitukseen liittyvissä asioissa sähköpostiosoite on [email protected]

Kesäajan hoitoon liittyvissä asioissa yhteys päivystävään päiväkotiin

Kesällä varhaiskasvatuspalvelut on keskitetty kuuteen päiväkotiin. Kesällä lapsen hoitojärjestelyihin liittyvät asiat hoituvat päivystävän päiväkodin kautta.  

Kesällä avoinna olevat päiväkodit löytyvät kootusti Varhaiskasvatuksen toimintavuosi ja loma-ajat –nettisivulta. 

Myös jokaisen päiväkodin nettisivulla on maininta päiväkotikohtaisesta kesän aukiolosta ja päiväkodin toiminnasta vastaavien johtajien yhteystiedot.  

Päiväkodit palaavat normaaliin aukioloaikaan 5.8.2024 alkaen

Kaikki päiväkodit ovat normaaliin tapaan avoinna maanantaista 5.8.2024 alkaen. Esiopetuksen lukuvuosi käynnistyy 8.8. ja kerhotoiminta syyskuun alussa.

Elo – tai syyskuun alussa aloittavien lasten huoltajat saavat päätökset lapsen hoitopaikasta juhannukseen mennessä. Juhannuksen jälkeen tulevia hakemuksia käsitellään normaalin käsittelyaikataulun mukaisesti.  Mikäli lapsen aloituksen ajankohtaan on tullut muutoksia, tulee perheen sopia aloituspäivän muutoksesta lapsen päiväkodin kanssa, kun päätös on saapunut. Aloituspäivää voi muuttaa vain aloituskuukauden sisällä. Kerhotoiminnan päätökset tehdään elokuun aikana.

Lisätietoja: 
lapsen kesäajan päiväkodin johtaja 
Kasvun ja oppimisen asiakaspalvelu