19.6.2024

Korpilahden skeittipaikka ja kirkko. Kuva Jyväskylän liikuntapalvelut
Liikuntapääkaupunki Jyväskylän uusi skeittiparkki on avattu Korpilahden liikuntapuistoon.

Korpilahden asvalttipintaisella skeittipaikalla on betonisia, osin paikalle valettuja ja osin elementeistä koottuja rakenteita. Skeittipaikalle on rakennettu erilaisia flättejä, kurbi, korneri, kumpuja, quater pipe, manual pad ja volcano.

Skeittipaikka pitää sisällään skeittaamiseen tarkoitetun alueen lisäksi pumptrack -radan, minkä takia liikuntapaikan alue soveltuu skeittaukseen lisäksi skuuttaukseen ja pyöräilyyn.

Uuden skeittipaikan suunnittelussa on huomioitu erityisesti alueen lasten ja nuorten toiveet sekä heille mieleisten liikuntaolosuhteiden ja harrastusmahdollisuuksien kehittäminen. Skeittipaikan skeittiparkki ja pumptrack -rata ovat asukkaiden ja liikkujien vapaassa käytössä.

Havainnekuva Korpilahden skeittipaikasta. Kuva Trail it

Skeittipaikka valmistuu Korpilahden liikuntapuistoon, joka sijaitsee Korpilahden koulukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Korpilahden skeittipaikan osoite on Kokkotie 21, 41800 Korpilahti.

Hankkeen rakennuttajana toimi Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut. Hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Trail It Oy.

Palveluesimies Nikke Tuhkanen (ajalla 19.–30.6.2024)
p. 050 470 0939, nikke.tuhkanen[a]jyvaskyla.fi

Palveluesimies Jani Hyvönen (alkaen 1.7.2024)
p. 050 477 5764, jani.hyvonen[a]jyvaskyla.fi